Ahojte
takže niečo o sebe:)...Volám sa Ivan a som študent Obchodnej Akademie v Sereďi, mam 16 rokov, záľuby takže hlavne športy futbal, hokej posilňovanie atď
občas čosi zahrám na klávesoch
a jako asi každý človek čas trávim aj pri PC a hraním lineage
.. a to je v skratke o mňe asi všetko
char na servery:
takže hlavný char na servery je Trpák Spoil 66 lvl Nightmare set +1 maje šperky set elysian axe , potom mám buff petov Dancera 58lvl Warcryera 58 lvl a Elven Eldera 58 na ktorého som zabudol heslo
takže tak mno
Na servery hrám asi 1.5 roka nepočítam to presne
.Klany v ktorých som pôsobil no nebolo ich vela večšinou som šiel sam... Mal som klan TheBloodKnights bol to pet klan moj a mojho kamarata ktorý už prestal hrávať preto som sa rozhodol odísť s klanu s hlavným charom..(čiže trp)
do jakého klanu a prečo: no jeden moj kamarát ktorý si podal prihlášku do tohto klanu (Muchentuchen ) ma nato nahovoril že nech to skusím za pokus nič nedám :)no a hovoril mi o vás klane atď a tak sa mi nejako zapáčil ten klan ... takže od neho vás poznám. no a ešte aj preto že vás je veľa a nemám rád klany kde je online 5 ludí za deň a je totam mŕtve a vás je tak početnejšie takže aspoň budem mať s kým debatit a expiť ..
... no dúfam že som nanič nezabudol ...
tak to je v skarte o mňe ak by ste chceli nejaky kontakt alebo tak stačí povedať
S pozdravom