- nick herní postavy - Froosty
- do jakého klanu a proč - rád bych do academie protože na vaše hlavní Clany (Muchentuchen) nemam lvl.
Chci k vam protože je vidět že jse aktivní klan = pořád vás vídám.
- lvl a char(případně výbava) - Jsem Dark Avenger momentálně lvl 52. Vybava - Doom hvy set + 13 , Aoba+Hp cista , Bo set sperku.
- jiné další postavy(peti) - no za tu éru co sem na Gameparku už mám pár postav ( Negryně 53, SPS 52, Glad 54 ) no a peta mam PP 44 tezko se expí ale co vám budu povídat.
- vaše minulé klany (aliance) - Nebyl sem zatim v žádném klanu který by byl hoden toho abych tu o něm psal. Tudiš sem spíše zklamaný protože co se tyče klanů stálo za hovno - NEaktivita, žádná prdel , žádné akce prostě nic.
- něco málo o sobě - Jemenuju se Tomáš, je mi 19 , bydlím ve Fulneku (nečekám že to město někdo bude znát
) Teď jsem na L2 celý den protože mam maturitu uspěšně za sebou a tak si ,, hledám práci"
- kdo na Vás může popřípadě podat reference - no nikdo vám známý mě asi nedoporučí, parkrat sem byl S Johnysem na rb a tak ale myslim si že to na doporučení není. A tak to bude muset být na vás si mě prozkoušet
- dovolil bych si tu přidat ještě 2 položky-
- Co od klanu od klanu očekávám - Očekávám přátelské zázemí a pohodu při hraní, nějakou tu pomoct ať při expeni tak při shanění věcí (samozřejmě v mezich = nečekám support, taky budu dřít ), no a taky bych uvítal nějaké ty akce RB, Dimky, Farmy.
- Co Klanu Nabídnu - Nabízím sebe, férového hráče který rád pomůže a vyjde vstříc komukoliv. Jsem nekonfliktní tudiš PVP nevyhledavám už jen pro to že jsem DA nevěřím si na magiče
ale když už se nějak nachomýtnu u toho pvp tak se nebraním.
To je asi vše spozdravem Froosty