| Skromná přihláška léčitelky | |
|
+14sona001 markooo carcass Bufybufy Evin ponik gatte Dessirre Winifride Ahoj Electra Mex Wolcom Johnys 18 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Joc Anonymní
| Předmět: Skromná přihláška léčitelky Fri May 14, 2010 7:34 pm | |
| Milí udatní členové alliance Aliens!
Jmenuji se Joc a již několik let se věnuji povolání léčitelskému. Když jsem byla mladá dívka a žila na rodném Mluvícím ostrově, rozhodla jsem se zasvětit svůj život bohu a pečováním o ty, kdož to potřebují. Svému závazku se snažím dostát již po 75 adenských let, avšak polsední dobou mám veliké potíže pokračovat a rozvíjet své schopnosti. Proto jsem se rozhodla vyhledat příslušného učitele a začít se u něj učit druhému povolání. Vybrala jsem si uměleckou dráhu a stal se ze mě bard. Zpívám písně, které ostaním pomáhají v boji. To by bylo ve zkratce vše o mě, nyní se Vám pokusím vysvětlit, proč mé kroky směřují právě k vám. Za svůj život jsem vystřídala několik klanů, i když jsem člověk věrný a stálý, osud tomu tak chtěl, že jsem stále nenašla svou rodinu. Jako mladá jsem začínala ve velkém klanu s názvem Zibabaci. Zde jsem potkala přátele, kteří mě doprovázeli skoro celý život - Sp1r1tf16ht3ra a Winifride. Další klan jenž mi poskytl útočiště byl klan Esperanza, pod vedením mého nejlepšího přítele Esse. Zde jsem setrvala až do zániku klanu. Moje kroky dále směřovali do Mirai, klanu v allianci Rainbow. Po několika dnech sem ale poznala, že to byl mylný krok, a s klanem se rozloučila. Naposledy jsem za svůj domov považovala klan Silver Riders. Zde jsem byla opravdu dlouhou dobu a odejít bylo pro mě opravdu těžké a bolestné. Důvody byly války, které klan přijal s příchodem do aliance Game Over. Jelikož je moje životní poslání léčit a pomáhat, nemohla jsem vydržet všechno násilí,zlost a hromadné vraždení v této společnosti. A proč chci tedy k vám? Nebudu lhát, mé důvody jsou čistě praktické. Mám zde přátele (winifride,arion), líbí se mi, že jste nová, mladá a dynamická společnost, která ještě není zkažená velkou politikou největších alliancí bojující v adenu o moc a zkrátka jste mi sympatičtí. Nejraději bych do klanu SilentLegion, ale není to pro mě podmínka. Mohu Vám slíbit, že pokud Vás má přihláška zaujme natolik, abyste mě přijali do svých řad, budu se snažit Vás nezklamat! Moje léčitelské i zpěvácké schopnosti Vám budou vždy po ruce, stejně jako má dobrá nálada, nadšení a snaha.
P.S. Abych předešla negativním hodnocením: vím že v klanu MuchenTuchens jsou dva členové, kteří také dříve patřili do SR a kde jsme spolu měli jisté problémy. Mohu vás však ujistit, že nejsem konfliktní člověk, a pokud jim nebude vadit, že se sem hlásím, tak já s tím také problém mít nebudu.
S pozdravem Joc |
|
| |
Joc Anonymní
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Fri May 14, 2010 7:36 pm | |
| Nejsem si jistá, zda jsem přihlášku poslala správně. Pokud je toto fórum čistě klanu MuchenTuchen, a přihlášky do jiných klanů se posílají jinam, omlouvám se a prosím o odkaz, kam se mám obrátit na klan SilentLegion. Děkuji |
|
| |
Johnys
Poèet pøíspìvkù : 277 Join date : 17. 04. 10 Age : 30 Location : Praha 4
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Fri May 14, 2010 7:53 pm | |
| Jsi tu správně, toto forko je allianční... jinak za mě +1, pěkná příhláška | |
|
| |
Wolcom
Poèet pøíspìvkù : 22 Join date : 29. 04. 10
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Fri May 14, 2010 9:26 pm | |
| | |
|
| |
Mex
Poèet pøíspìvkù : 58 Join date : 17. 04. 10
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Fri May 14, 2010 10:03 pm | |
| AAAA Jocik! tebe tady chci! zrovna sem ti to chtel navrhnout supr prihlaska podana v jinem - nenudnem stylu...a to se mi libi:D +10! | |
|
| |
Electra
Poèet pøíspìvkù : 72 Join date : 14. 05. 10
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Fri May 14, 2010 10:21 pm | |
| +1 Aspon tu nebudu sám, jako cardinal, teda jsem tu nový, tak nevím | |
|
| |
Ahoj Admin
Poèet pøíspìvkù : 263 Join date : 16. 04. 10 Age : 34 Location : Praha 4
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Fri May 14, 2010 10:22 pm | |
| | |
|
| |
Winifride
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 14. 05. 10
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Fri May 14, 2010 11:59 pm | |
| | |
|
| |
Dessirre
Poèet pøíspìvkù : 24 Join date : 02. 05. 10
| Předmět: Dessirre Sat May 15, 2010 12:37 am | |
| | |
|
| |
gatte
Poèet pøíspìvkù : 33 Join date : 02. 05. 10
| |
| |
ponik
Poèet pøíspìvkù : 41 Join date : 30. 04. 10 Age : 31
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Sat May 15, 2010 2:38 pm | |
| jasnýý +1 | |
|
| |
Evin
Poèet pøíspìvkù : 25 Join date : 17. 04. 10 Age : 33 Location : Dačice
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Sat May 15, 2010 4:10 pm | |
| | |
|
| |
Bufybufy
Poèet pøíspìvkù : 139 Join date : 21. 04. 10 Age : 37 Location : Most
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Sat May 15, 2010 5:36 pm | |
| nechapu proc sem zminujes nase minule spory pro me to je uzavrene a nehodlam to znovu vytahovat +1 | |
|
| |
carcass
Poèet pøíspìvkù : 78 Join date : 11. 05. 10
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Sat May 15, 2010 8:26 pm | |
| Velice originalni a pekna prihlaska. Ja davam +1 i kdyz chces jit k SL . :-) | |
|
| |
Joc Anonymní
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Sat May 15, 2010 8:51 pm | |
| BufyBufy: Já jen aby bylo jasné, že pro mě to už taky je uzavřené a nerada bych se k tomu vracela Ostatní: Děkuji moc za plusy, ale doufám že se ještě vyjádří více lidí z SL Jinak ještě něco non-rp: Jsem vysokoškolačka, čas mám střídavě. Někdy hraju každej den x hodin a pak zase mám ve škole blbý období a nehraju vůbec :/ Ale snažím se Hraju většinou večer. Na bishopce mám tallum a valhalu, na swsku doom a greater sword. Nejsem moc bohatá ale co potřebuji mám Pety nevedu protože se mi nelíbí tenhle způsob hry - nehraju proto abych hrála sama ale abych se musela spoléhat na jiné lidi, zakládat party, spolupracovat a poznávat tak nové kamarády Moje další postava je Indil, necromancer 62, za tu nehraji, nelíbí se mi že rozdává smrt namísto života |
|
| |
markooo
Poèet pøíspìvkù : 40 Join date : 11. 05. 10 Age : 37 Location : SVK Brezno
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Sat May 15, 2010 9:03 pm | |
| +1 | |
|
| |
sona001
Poèet pøíspìvkù : 24 Join date : 21. 04. 10 Age : 50 Location : Praha 3
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Sun May 16, 2010 7:56 am | |
| | |
|
| |
drtic
Poèet pøíspìvkù : 157 Join date : 24. 04. 10 Age : 34 Location : Piestany
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Mon May 17, 2010 9:06 am | |
| zaujimava prihlaska +1 | |
|
| |
Callisty
Poèet pøíspìvkù : 28 Join date : 03. 05. 10 Age : 41 Location : Okr. Opava
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Mon May 17, 2010 12:06 pm | |
| | |
|
| |
Joc Anonymní
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Mon May 17, 2010 5:25 pm | |
| Jéééé Ahoj Callisty! to je milé překvapení, koho já tu nenajdu ze svých známých .) Akorát teda koukám, že pomalu znám víc lidí z MuchenTuchen než z SL kam chci ale což, hlavně že je to jedna ally... |
|
| |
verilan
Poèet pøíspìvkù : 16 Join date : 30. 04. 10 Age : 27 Location : Česká Lípa
| |
| |
Felzuma
Poèet pøíspìvkù : 10 Join date : 29. 04. 10
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Mon May 17, 2010 10:34 pm | |
| naberem tě,ve hře napiš mě nebo knightponikovi zatim:) | |
|
| |
Joc Anonymní
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Mon May 17, 2010 10:41 pm | |
| Děkuji moc, jsem poctěna vaším zájmem! Nicméně penalty mi skončí asi až pozítří, ale pak se určitě ozvu! |
|
| |
Callisty
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Tue May 18, 2010 11:05 am | |
| | |
|
| |
Callisty
| Předmět: Re: Skromná přihláška léčitelky Sat May 22, 2010 12:42 pm | |
| Ještě nejsi nadraná? v čem je problém? | |