Aliens
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aliens

(Vítejte na ally fórum)

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Skromná přihláška léčitelky

Goto down 
+14
sona001
markooo
carcass
Bufybufy
Evin
ponik
gatte
Dessirre
Winifride
Ahoj
Electra
Mex
Wolcom
Johnys
18 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Joc
Anonymní

Skromná přihláška léčitelky Empty
PříspěvekPředmět: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeFri May 14, 2010 7:34 pm

Milí udatní členové alliance Aliens!

Jmenuji se Joc a již několik let se věnuji povolání léčitelskému.
Když jsem byla mladá dívka a žila na rodném Mluvícím ostrově, rozhodla jsem se zasvětit svůj život bohu a pečováním o ty, kdož to potřebují.
Svému závazku se snažím dostát již po 75 adenských let, avšak polsední dobou mám veliké potíže pokračovat a rozvíjet své schopnosti. Proto jsem se rozhodla vyhledat příslušného učitele a začít se u něj učit druhému povolání. Vybrala jsem si uměleckou dráhu a stal se ze mě bard. Zpívám písně, které ostaním pomáhají v boji.
To by bylo ve zkratce vše o mě, nyní se Vám pokusím vysvětlit, proč mé kroky směřují právě k vám.
Za svůj život jsem vystřídala několik klanů, i když jsem člověk věrný a stálý, osud tomu tak chtěl, že jsem stále nenašla svou rodinu. Jako mladá jsem začínala ve velkém klanu s názvem Zibabaci. Zde jsem potkala přátele, kteří mě doprovázeli skoro celý život - Sp1r1tf16ht3ra a Winifride.
Další klan jenž mi poskytl útočiště byl klan Esperanza, pod vedením mého nejlepšího přítele Esse. Zde jsem setrvala až do zániku klanu.
Moje kroky dále směřovali do Mirai, klanu v allianci Rainbow. Po několika dnech sem ale poznala, že to byl mylný krok, a s klanem se rozloučila.
Naposledy jsem za svůj domov považovala klan Silver Riders. Zde jsem byla opravdu dlouhou dobu a odejít bylo pro mě opravdu těžké a bolestné. Důvody byly války, které klan přijal s příchodem do aliance Game Over. Jelikož je moje životní poslání léčit a pomáhat, nemohla jsem vydržet všechno násilí,zlost a hromadné vraždení v této společnosti.
A proč chci tedy k vám? Nebudu lhát, mé důvody jsou čistě praktické. Mám zde přátele (winifride,arion), líbí se mi, že jste nová, mladá a dynamická společnost, která ještě není
zkažená velkou politikou největších alliancí bojující v adenu o moc a zkrátka jste mi sympatičtí. Nejraději bych do klanu SilentLegion, ale není to pro mě podmínka.
Mohu Vám slíbit, že pokud Vás má přihláška zaujme natolik, abyste mě přijali do svých řad, budu se snažit Vás nezklamat! Moje léčitelské i zpěvácké schopnosti Vám budou vždy po ruce, stejně jako má dobrá nálada, nadšení a snaha.

P.S. Abych předešla negativním hodnocením: vím že v klanu MuchenTuchens jsou dva členové, kteří také dříve patřili do SR a kde jsme spolu měli jisté problémy. Mohu vás však ujistit, že
nejsem konfliktní člověk, a pokud jim nebude vadit, že se sem hlásím, tak já s tím také problém mít nebudu.

S pozdravem
Joc
Návrat nahoru Goto down
Joc
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeFri May 14, 2010 7:36 pm

Nejsem si jistá, zda jsem přihlášku poslala správně. Pokud je toto fórum čistě klanu MuchenTuchen, a přihlášky do jiných klanů se posílají jinam, omlouvám se a prosím o odkaz, kam se mám obrátit na klan SilentLegion.
Děkuji
Návrat nahoru Goto down
Johnys

Poèet pøíspìvkù : 277

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeFri May 14, 2010 7:53 pm

Jsi tu správně, toto forko je allianční...
jinak za mě +1, pěkná příhláška Smile
Návrat nahoru Goto down
Wolcom

Wolcom

Poèet pøíspìvkù : 22

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeFri May 14, 2010 9:26 pm

určitě +1
Návrat nahoru Goto down
Mex

Mex

Poèet pøíspìvkù : 58

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeFri May 14, 2010 10:03 pm

AAAA Jocik! tebe tady chci!Smile zrovna sem ti to chtel navrhnout Cool supr prihlaska podana v jinem - nenudnem stylu...a to se mi libi:D +10!
Návrat nahoru Goto down
Electra

Electra

Poèet pøíspìvkù : 72

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeFri May 14, 2010 10:21 pm

+1 Smile Aspon tu nebudu sám, jako cardinal, teda jsem tu nový, tak nevím
Návrat nahoru Goto down
Ahoj
Admin
Ahoj

Poèet pøíspìvkù : 263

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeFri May 14, 2010 10:22 pm

určo +1 bounce bounce bounce
Návrat nahoru Goto down
https://aliens.forumczech.com
Winifride

Poèet pøíspìvkù : 1

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeFri May 14, 2010 11:59 pm

Joc je zlatíčko a moc pěkná přihláška +1 sto procentně Smile Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Dessirre

Poèet pøíspìvkù : 24

PříspěvekPředmět: Dessirre   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeSat May 15, 2010 12:37 am

Pekna prihlaska ale moc dlouha Very Happy cheers cheers ale samozrejme +1 i +2 rendeer
Návrat nahoru Goto down
gatte

Poèet pøíspìvkù : 33

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeSat May 15, 2010 6:47 am

Dost originalne podana prihlaska Very Happy +10 Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
ponik

Poèet pøíspìvkù : 41

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeSat May 15, 2010 2:38 pm

jasnýý +1 king
Návrat nahoru Goto down
Evin

Evin

Poèet pøíspìvkù : 25

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeSat May 15, 2010 4:10 pm

RP FTW ++1
Návrat nahoru Goto down
Bufybufy

Bufybufy

Poèet pøíspìvkù : 139

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeSat May 15, 2010 5:36 pm

nechapu proc sem zminujes nase minule spory pro me to je uzavrene a nehodlam to znovu vytahovat +1
Návrat nahoru Goto down
carcass

carcass

Poèet pøíspìvkù : 78

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeSat May 15, 2010 8:26 pm

Velice originalni a pekna prihlaska. Ja davam +1 i kdyz chces jit k SL . :-)
Návrat nahoru Goto down
Joc
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeSat May 15, 2010 8:51 pm

BufyBufy: Já jen aby bylo jasné, že pro mě to už taky je uzavřené a nerada bych se k tomu vracela Smile
Ostatní: Děkuji moc za plusy, ale doufám že se ještě vyjádří více lidí z SL Smile

Jinak ještě něco non-rp:
Jsem vysokoškolačka, čas mám střídavě. Někdy hraju každej den x hodin a pak zase mám ve škole blbý období a nehraju vůbec :/ Ale snažím se Smile Hraju většinou večer. Na bishopce mám tallum a valhalu, na swsku doom a greater sword. Nejsem moc bohatá ale co potřebuji mám Smile
Pety nevedu protože se mi nelíbí tenhle způsob hry - nehraju proto abych hrála sama ale abych se musela spoléhat na jiné lidi, zakládat party, spolupracovat a poznávat tak nové kamarády Smile
Moje další postava je Indil, necromancer 62, za tu nehraji, nelíbí se mi že rozdává smrt namísto života Smile
Návrat nahoru Goto down
markooo

markooo

Poèet pøíspìvkù : 40

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeSat May 15, 2010 9:03 pm

+1 Very Happy
Návrat nahoru Goto down
sona001

sona001

Poèet pøíspìvkù : 24

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeSun May 16, 2010 7:56 am

+1 Sonak
Návrat nahoru Goto down
drtic

drtic

Poèet pøíspìvkù : 157

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeMon May 17, 2010 9:06 am

zaujimava prihlaska bounce
+1
Návrat nahoru Goto down
Callisty

Poèet pøíspìvkù : 28

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeMon May 17, 2010 12:06 pm

cheers cheers cheers cheers cheers bounce bounce bounce Jociiiik Smile Tebe bych teda u nás nehledala Smile Ale jsem ráda, že tvá přihláška přistála na našich stránkách Smile Ráda tě uvidím mezi námi. Za mě +1 Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Joc
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeMon May 17, 2010 5:25 pm

Jéééé Ahoj Callisty! to je milé překvapení, koho já tu nenajdu ze svých známých .) Akorát teda koukám, že pomalu znám víc lidí z MuchenTuchen než z SL kam chci Very Happy ale což, hlavně že je to jedna ally... Smile
Návrat nahoru Goto down
verilan

verilan

Poèet pøíspìvkù : 16

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeMon May 17, 2010 7:37 pm

Tak tahle přihláška mě moc zaujala.. Opravdu moc pěkně podané.. Smile
Takže s radostí říkám +1 i když hlavní slovo tu mají hlavně SilentLegion.. Smile
Návrat nahoru Goto down
Felzuma

Poèet pøíspìvkù : 10

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeMon May 17, 2010 10:34 pm

naberem tě,ve hře napiš mě nebo knightponikovi zatim:)
Návrat nahoru Goto down
Joc
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeMon May 17, 2010 10:41 pm

Děkuji moc, jsem poctěna vaším zájmem! Nicméně penalty mi skončí asi až pozítří, ale pak se určitě ozvu!
Návrat nahoru Goto down
Callisty

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeTue May 18, 2010 11:05 am

Joc napsal:
Jéééé Ahoj Callisty! to je milé překvapení, koho já tu nenajdu ze svých známých .) Akorát teda koukám, že pomalu znám víc lidí z MuchenTuchen než z SL kam chci Very Happy ale což, hlavně že je to jedna ally... Smile

No No Suspect Embarassed T nechces jit klám? jsem s toho celý slon :// elephant pale No budiš. Hlavně, že budeš v ally. Lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše. Surprised*
Návrat nahoru Goto down
Callisty

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitimeSat May 22, 2010 12:42 pm

Ještě nejsi nadraná? v čem je problém?
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Skromná přihláška léčitelky   Skromná přihláška léčitelky I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Skromná přihláška léčitelky
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» přihláška k muchentuchen :-)
» Přihláška
» prihlaska
» Přihláška
» Prihlaska

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Aliens :: Nábor akce :: Uzavřené přihlášky-