Aliens
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aliens

(Vítejte na ally fórum)

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Přihláška BenjoII

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
BenjoII
Anonymní

Přihláška BenjoII Empty
PříspěvekPředmět: Přihláška BenjoII   Přihláška BenjoII I_icon_minitimeWed Apr 21, 2010 3:10 pm

Zdravím všechny členy klanu a taktéž bych se Vám rád představil a ucházel o místo mezi Vámi.

- nick herní postavy
benjoII

- do jakého klanu a proč
Muchentuchen - dnes sem dala přihlášku má přítelkyně Bufybufy a taktéž jsem sledoval její rozhovory s Vámi a zdáte se být jako fajn parta lidí

- lvl a char(případně výbava)
67, Nekro - výbava - ava set, som +3

- jiné další postavy(peti)
stejné s Dančou tzn. spoil 58 a spoil 46, + se rozjíždí pp a bd, ale to ještě chvíli potrvá

- vaše minulé klany (aliance)
Byl jsem pouze v klanu SR, aliance GO (kvůli odlišným pohledům na hru, jsem raději leavl)

- něco málo o sobě (jméno,věk..)
Jmenuji se Michal a je mi 24 let. Jsem z Mostu. Pracuji jako kontrolor kvality. Ke hře mne přivedla přítelkyně a hra mě chytla Smile Máme doma prcka skoro ročního, psisko a andulku, takže s přítelkyní hotový zvěřinec Very Happy Rád rybařím. Okrem rybaření samozřejmě i lajna Smile

Za každý názor předem dík a zdravím Smile BenjoII
Návrat nahoru Goto down
Evin

Evin

Poèet pøíspìvkù : 25

Přihláška BenjoII Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška BenjoII   Přihláška BenjoII I_icon_minitimeWed Apr 21, 2010 3:47 pm

Myslím, že už je to vyřízené Smile
Ahoj napsal:
Ještě jsem zapomněl dodat , že jestli bude mít tvůj přítel zájem přidat se také k nám do klanu .. myslím že nebude problém
Návrat nahoru Goto down
Johnys

Poèet pøíspìvkù : 277

Přihláška BenjoII Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška BenjoII   Přihláška BenjoII I_icon_minitimeWed Apr 21, 2010 3:48 pm

+1 Smile
Návrat nahoru Goto down
Zanzaraah

Zanzaraah

Poèet pøíspìvkù : 66

Přihláška BenjoII Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška BenjoII   Přihláška BenjoII I_icon_minitimeWed Apr 21, 2010 3:55 pm

+1 ale mam pocit ze tu znamkuji jen ti stejni a sami lide chtelo by to vic nazoru clenu klanu
Návrat nahoru Goto down
Mex

Mex

Poèet pøíspìvkù : 58

Přihláška BenjoII Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška BenjoII   Přihláška BenjoII I_icon_minitimeWed Apr 21, 2010 4:07 pm

Pojd sem chlape:D +1
Návrat nahoru Goto down
Ahoj
Admin
Ahoj

Poèet pøíspìvkù : 263

Přihláška BenjoII Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška BenjoII   Přihláška BenjoII I_icon_minitimeWed Apr 21, 2010 4:08 pm

Evin napsal:
Myslím, že už je to vyřízené Smile
Ahoj napsal:
Ještě jsem zapomněl dodat , že jestli bude mít tvůj přítel zájem přidat se také k nám do klanu .. myslím že nebude problém

Ještě jsem nechtěl spěchat a počkat na vyjádření klanu Smile Teď už teda můžu napsat pm ve hře cyclops
Návrat nahoru Goto down
https://aliens.forumczech.com
Ahoj
Admin
Ahoj

Poèet pøíspìvkù : 263

Přihláška BenjoII Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška BenjoII   Přihláška BenjoII I_icon_minitimeSun Apr 25, 2010 1:02 pm

NABRÁNO
Návrat nahoru Goto down
https://aliens.forumczech.com
Sponsored content

Přihláška BenjoII Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška BenjoII   Přihláška BenjoII I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Přihláška BenjoII
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» prihlaska do UL