Aliens
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aliens

(Vítejte na ally fórum)

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Přihláška Bufybufy

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Bufybufy
Anonymní

Přihláška Bufybufy Empty
PříspěvekPředmět: Přihláška Bufybufy   Přihláška Bufybufy I_icon_minitimeWed Apr 21, 2010 10:00 am

Předem Vás všechny moc zdravím Smile A ráda bych se Vám představila Smile

-nick herní postavy
Bufybufy (SE 70)

- do jakého klanu a proč
Muchentuchen, bavila jsem se s CL klanu, popsal mi klan a přišlo mi, že je zde pohoda a dobrá společnost Smile přesně to mám ráda, chci si jít do hry odpočinout a pobavit se, ne se hádat apod.

- lvl a char(případně výbava)
70, SE - výbava: BW robe set, homo +3 s con, valhala +3 s acu

- jiné další postavy(peti)
založila jsem PP, nicméně je ještě malý lvl, chtěla bych založit i bd, Spoil 58, spoil 46

- vaše minulé klany (aliance)
Můj bývalý klan je Silver Riders, tedy alli GO, opustila jsem jej, jelikož se vyžadovala veliká účast na akcích, bohužel mnohdy jsem toto splnit nemohla, jelikož mám malou holčičku a většina věcí se teď přizpůsobuje jí. Klan SR byl moc dobrý klan, bohužel jsem nesouhlasila s určitými postupy alli GO.

-Něco málo o sobě (jméno,věk..)
Jmenuji se Danča. Je mi 22 let. Bydlím v Mostě. Hru hraji už nějaký ten rok, nicméně až vstoupením do SR poněkud aktivněji než dříve, předtím to byla hra jen o tom, kde najít shoty apod. Smile Hru hraji se svým přítelem Michalem (nekro 68). Ke hře jsem ho dovedla já. Máme malou rošťandu Michalku (v květnu jí bude rok). Snažíme se hrát pravidelně jak jen to čas dovolí, většinou jsem chvíli dopoledne a poté až někdy okolo 7mé 8mé večer, kdy malá spí a je klid Smile

Tak doufám, že jsem se Vám alespoň trochu přiblížila a těším se na Vaše vyjádření Smile Kdyby jste chtěli něco vědět, stačí napsat pm do hry Smile

Krásný den přeji Smile Bufybufy

PS: omlouvám se za gram. chyby Smile
Návrat nahoru Goto down
Johnys

Poèet pøíspìvkù : 277

Přihláška Bufybufy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Bufybufy   Přihláška Bufybufy I_icon_minitimeWed Apr 21, 2010 10:10 am

určitě +1, aktiv SE se hodí...
já taky leavnul GO kvůli velký účasti na akcích a hlavně kvůli clanu Sentinels...
Návrat nahoru Goto down
Bufybufy
Anonymní

Přihláška Bufybufy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Bufybufy   Přihláška Bufybufy I_icon_minitimeWed Apr 21, 2010 10:12 am

Tou účastí si to trošku kazí, už mi to pak nepřišlo jako hra, ale jako povinnost Sad Jinak díky za + Smile
Návrat nahoru Goto down
Zanzaraah

Zanzaraah

Poèet pøíspìvkù : 66

Přihláška Bufybufy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Bufybufy   Přihláška Bufybufy I_icon_minitimeWed Apr 21, 2010 10:24 am

+1 tady to je bez debat, super přihláška
Návrat nahoru Goto down
Mex

Mex

Poèet pøíspìvkù : 58

Přihláška Bufybufy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Bufybufy   Přihláška Bufybufy I_icon_minitimeWed Apr 21, 2010 11:19 am

Tak tomuhle říkám VZOROVÁ PŘIHLÁŠKA.Jinač,nedivím se že si odešla z GO..ja tam byl taky..Aktivních SE není nikdy dost takže za mě +1 určitě :-)
Návrat nahoru Goto down
Ahoj
Admin
Ahoj

Poèet pøíspìvkù : 263

Přihláška Bufybufy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Bufybufy   Přihláška Bufybufy I_icon_minitimeWed Apr 21, 2010 11:27 am

Jak už tady lidi napsali , super přihláška Smile Líbí se mi , že k nám chce aktiv SE kterých je na serveru opravdu malinko Smile Velice rádi tě v klanu uvidíme , takže +1
Návrat nahoru Goto down
https://aliens.forumczech.com
Ahoj
Admin
Ahoj

Přihláška Bufybufy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Bufybufy   Přihláška Bufybufy I_icon_minitimeWed Apr 21, 2010 11:34 am

Ahoj napsal:
Jak už tady lidi napsali , super přihláška Smile Líbí se mi , že k nám chce aktiv SE kterých je na serveru opravdu malinko Smile Velice rádi tě v klanu uvidíme , takže +1

Ještě jsem zapomněl dodat , že jestli bude mít tvůj přítel zájem přidat se také k nám do klanu .. myslím že nebude problém Wink
Návrat nahoru Goto down
Bufybufy

Bufybufy

Poèet pøíspìvkù : 139

Přihláška Bufybufy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Bufybufy   Přihláška Bufybufy I_icon_minitimeWed Apr 21, 2010 12:42 pm

je tak super Smile tak si jeste promluvte rozeberte a kdyz bude zajem napiste kdy byste me byli schopni nabrat Smile s pritelem jsem mluvila a zatim se mu docela libite Smile takze uvidi Smile diky moc
Návrat nahoru Goto down
Ahoj
Admin
Ahoj

Přihláška Bufybufy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Bufybufy   Přihláška Bufybufy I_icon_minitimeWed Apr 21, 2010 1:31 pm

hele asi neni dál co řešit Smile až budeš moct, tak napiš ve hře .. rovnou tě naberu Cool
Návrat nahoru Goto down
Ahoj
Admin
Ahoj

Přihláška Bufybufy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Bufybufy   Přihláška Bufybufy I_icon_minitimeSun Apr 25, 2010 1:01 pm

NABRÁNO
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Přihláška Bufybufy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Bufybufy   Přihláška Bufybufy I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Přihláška Bufybufy
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» prihlaska