Předem Vás všechny moc zdravím
A ráda bych se Vám představila
-nick herní postavy
Bufybufy (SE 70)
- do jakého klanu a proč
Muchentuchen, bavila jsem se s CL klanu, popsal mi klan a přišlo mi, že je zde pohoda a dobrá společnost
přesně to mám ráda, chci si jít do hry odpočinout a pobavit se, ne se hádat apod.
- lvl a char(případně výbava)
70, SE - výbava: BW robe set, homo +3 s con, valhala +3 s acu
- jiné další postavy(peti)
založila jsem PP, nicméně je ještě malý lvl, chtěla bych založit i bd, Spoil 58, spoil 46
- vaše minulé klany (aliance)
Můj bývalý klan je Silver Riders, tedy alli GO, opustila jsem jej, jelikož se vyžadovala veliká účast na akcích, bohužel mnohdy jsem toto splnit nemohla, jelikož mám malou holčičku a většina věcí se teď přizpůsobuje jí. Klan SR byl moc dobrý klan, bohužel jsem nesouhlasila s určitými postupy alli GO.
-Něco málo o sobě (jméno,věk..)
Jmenuji se Danča. Je mi 22 let. Bydlím v Mostě. Hru hraji už nějaký ten rok, nicméně až vstoupením do SR poněkud aktivněji než dříve, předtím to byla hra jen o tom, kde najít shoty apod.
Hru hraji se svým přítelem Michalem (nekro 68). Ke hře jsem ho dovedla já. Máme malou rošťandu Michalku (v květnu jí bude rok). Snažíme se hrát pravidelně jak jen to čas dovolí, většinou jsem chvíli dopoledne a poté až někdy okolo 7mé 8mé večer, kdy malá spí a je klid
Tak doufám, že jsem se Vám alespoň trochu přiblížila a těším se na Vaše vyjádření
Kdyby jste chtěli něco vědět, stačí napsat pm do hry
Krásný den přeji
Bufybufy
PS: omlouvám se za gram. chyby